Hvaljen Isus i Marija!
 
Predragi brate, predraga sestro, slaviš s nama točno 10 godina postojanja! Zato te na osobit način pozivam na jubilarnu Večer dobročinitelja, 7. veljače (srijeda), s početkom u 20 sati u zagrebačkome hotelu Westin, i 11. veljače (nedjelja), s početkom u 19 sati u solinskom hotelu President.
 
Desetu obljetnicu s nama slave i nebrojena spašena djeca od pobačaja i njihove mame i tate. Zatim obraćeni doktori i medicinske sestre te roditelji koji su udomili i posvojili djecu. Baš u njihovo ime te pozivam!
 
Tvoj dolazak je bitan. Uz moralnu, duhovnu i stručnu pomoć trudnicama je jako potrebna i materijalna. Kao i za širenje apostolata za život, rad Centara za život i nove pothvate koje ću ti predstaviti u svome govoru.
 
Proslavi s nama deseti rođendan i dođi kao pojedinac ili sa svojim bližnjima, svojom molitvenom zajednicom, župom, zborom, poslovnim kolegama. Primit ćete i prigodni dar.
 
Za jedan stol stane 10 do 12 ljudi. Ako dovodiš više od 500 ljudi, rezervirat ćemo još jedan datum.
 
Prijavi sebe i druge do 1. veljače imenom i prezimenom, pozivom ili porukom na broj: +385 91 573 9590 (Petra) ili +385 91 724 1044 (Dijana) za Zagreb ili +385 91 582 9044.
 
Neka je iznos tvoje donacije (tako ponavljamo već 10 godina) u punoj radosti srca jer “Bog ljubi vesela darivatelja”. Nikad nije premalo i nikad nije previše. Samo nemoj dati od viška. Neka bude u radosti i punini, kao kada bi dao za tebi blisku osobu u potrebi.
 
Spašavaš s nama dječje živote i duše roditelja, a tvoja donacija je za to neophodna, daruj velikodušno.
 
A onome tko bi volio doći, a objektivno nema materijalno za dati, kaži u naše ime: Najvažnija je evangelizacija, zato dođi i raduj se s nama. Apsolutno su svi dobrodošli jer nismo podijeljena već jedna Crkva (jedan apostolat za život).
 
Možeš uplatiti unaprijed, za vrijeme ili nakon Večeri dobročinitelja:
 
Udruga Hrvatska za Život
Đorđićeva 6, Zagreb
*IBAN*: HR
4823400091110698253
Opis: Donacija VD2024
 
U ime članova Inicijative i Udruge,
u Kristu, tvoj brat i poslužitelj,
Ante Čaljkušić
predsjednik Udruge