U organizaciji programa Prava ljubav čeka i Dehonijanske mladeži koja djeluje u Župi Marije Majke Crkve na Trnovčici u Zagrebu (Tomaševa 22), organiziramo veliku duhovnu obnovu za mladež, zaručnike i mlade bračne parove na teme (pred)bračne čistoće, teologije tijela, kršćanskog braka te muško-ženskih odnosa i hodanja.

Program započinje u petak, 10. prosinca, u 18.30 svetom misom, katehezom i svjedočanstvom, a nastavlja se u subotu, 11. prosinca, s početkom u 14.00 sati sa slavljenjem koje predvodi karizmatska zajednica „Kristova vojska” sa suradnicima.

Voditelj i predavač je vjeroučitelj Josip Matezović, provoditelj programa za mlade „Prava ljubav čeka“ i autor knjige „Krunica i litanije za život u (pred)bračnoj čistoći”.

Ova duhovna obnova prilika je i za bližu duhovnu pripravu za blagdan rođenja Gospodinova, ali i kao prilika za rast i nove spoznaje o temama predbračne čistoće, sakramenta braka, katoličkih obitelji te odnosa prema svome i tijelu drugoga.  

Sudionici će kroz bogat i dobro osmišljen duhovni program imati priliku i za svetu ispovijed, klanjanje te zagovornu molitvu. Vjerujemo da će Gospodin dotaknuti i potaknuti mnoge da krenu putem života u čistoći i redovitosti u sakramentalnom životu.

U slučaju potrebe detaljnijih informacija možete se javiti na sljedeći broj: 091/921 7211 (Josip Matezović).