2. UTRKA ZA ŽIVOT / RUN FOR LIFE

Zabilježi datum 1. lipnja 2019., odvaži se i sudjeluj u humanitarnoj Utrci za Život / Run for Life, koja se ove godine drugi put održava u gradu Zagrebu.

Želimo osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova začeća do prirodne smrti. Uzmite tenisice, odvažite se i postanite i Vi trkači za ŽIVOT! Trči se 6.800 m.

Ovog puta u 2 kategorije – odrasloj i dječjoj!

Start utrke je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku.

Start dječje utrke duljine 100 m je u 10:00 sati.

Prijavi se za Utrku odraslih

Prijavi svoje dijete (od tek hodača do 9 godina)

Podizanje startnih brojeva i majica počinje od 9 sati, a program završava oko 12 sati (ovisno o brzini trkača 🙂 ). Start utrke je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku. Duljina staze je 6.800 m. Osigurana je okrjepa.

Podizanje startnog broja i majice je na dan Utrke u subotu 1. lipnja 2019., od 9 do 10:45 sati na startu utrke, jezeru Bundek, kod ljetne pozornice. Kotizacija za sudjelovanje je 50 kn i sav prihod namijenjen je humanitarnoj svrsi – majkama i njihovoj djeci, kojima pomaže Udruga “Hrvatska za Život”!

Ukoliko ne trčite, možete posjetiti štand Udruge “Hrvatska za Život”, informirati se o njihovim novim aktivnostima i razgledati njihove proizvode te donirati u skladu sa svojim mogućnostima.

Pridružite nam se spontano i iz srca, onako kako je i nastala Utrka za Život.