Osvješćivanje lokalne zajednice jedan je od tri temeljna stupa inicijative „40 dana za život‟, koja djeluje pod udrugom „Hrvatska za Život‟, a koja se zalaže za život od začeća do prirodne smrti.

Osim edukativnih tribina, predavanja, procesija, promocija knjiga pro-life tematike, izdavanja prvog pro-life časopisa „Pohod‟, a osobito prisutnosti ispred bolnica i domova zdravlja, ove će jeseni udruga „Hrvatska za Život‟ promovirati kulturu života diljem Hrvatske brojnim pro-life billboardima, tj. jumbo plakatima.

„Za mene se vrijedi boriti‟ poruka je koja će pisati na jumbo plakatima ove jeseni, a to je ujedno i poruka koju Inicijativa i Udruga svojim javnim zalaganjem promiču već šestu godinu zaredom.

Za sada je poznato da će pro-life jumbo plakati biti postavljeni u deset hrvatskih gradova, u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Koprivnici, Čakovcu, Vinkovcima, Osijeku, Rijeci i Zaboku, a vrlo je izvjesno da će i mnogi drugi gradovi slijediti taj primjer.

Za više informacija o samim plakatima javite se na jedan od sljedećih brojeva: 099 883 2760 (Ante) ili 091 573 9590 (Petra).