Prva međunarodna pro-life konferencija! Prijavi se već danas!

Radosno Vas pozivamo na prvu povijesnu međunarodnu pro-life konferenciju u Hrvatskoj “Život, dakle, biraj”! Konferencija će se održati od 27. do 29. travnja u gradu Zagrebu (hotel Westin) i okupit će poznate pro-life govornike i volontere. Prijave su produžene do 20. travnja.

Prijavi se već danas ovdje: http://bit.ly/2BO52dy

Link za prijavu za strance (ukoliko znate nekog zainteresiranog):  http://bit.ly/2oxc669 

Detaljne informacije možete saznati upitom na 40danazazivot@gmail.com ili pozivom na 0915739590 (Petra), 0917241044 (Dijana).

Evo što o konferenciji kažu poznati borci za život:

Prva i povijesna međunarodna pro-life konferencija u Hrvatskoj donijet će jednu novu snagu i osvježenje u širenju i izgradnji kulture života u Hrvatskoj! Pozivam sve, posebno mlade, da budu sudionici ovog značajnog pro-life susreta! (don Damir Stojić)

“Molim za organizatore i sudionike prve međunarodne konferencije za život u Zagrebu. Želim obilje Božjeg blagoslova te da se Isus – Život naš proslavi u svim razmišljanjima i zaključcima ovoga susreta. Bog je vjeran, zauvijek! On ljubi sve koje je stvorio! Neka Njegova ljubav vodi ovo zajedništvo i da snage svima koji se zalažu za svijest o svetosti i dostojanstvu svakoga čovjeka od majčine utrobe!”  (pater Marko Glogović)

Konferencija ovakvoga značaja jamči snažnu intelektualnu i duhovnu formaciju pojedinca koji će nadahnut snažnim svjedočanstvima velikih zaštitnika života bolje prepoznati svoje mjesto i ulogu u širenju kulture života. (Vice John Batarelo)