Prava ljubav čeka

Što je to predbračna čistoća? Je li danas moguće i potrebno živjeti na ovaj način? Svjedoci smo kako je pojmovi ljudske spolnosti i seksualnosti interpretirani na različite načine.

Puno toga se opravdava ljubavlju. No, što je prava ljubav?

Prava ljubav čeka. Ona nije sebična. Prava ljubav je žrtva, odricanje, poziv. Ljudska spolnost je dar. Predivan Božji dar.

Serija predavanja “Prava ljubav čeka” ima za cilj kroz tri predavanja, individualnu radionicu i svjedočanstva mladih potaknuti i pokazati kolika se ljepota krije u življenju predbračne čistoće. Ona ima za cilj učvrstiti sve one koji su već izabrali predbračnu čistoću, ali i ohrabriti sve one koji će na taj poziv tek odgovoriti bez obzira na svoju prošlost.

Predavač i voditelj je magistar teologije – vjeroučitelj, Josip Matezović. Već desetak godina bavi se temama prebračne čistoće, teologije tijela i ljudske spolnosti. Kroz zanimljiva predavanja, primjere, vlastito i svjedočanstva mladih donosi cjeloviti pogled na ljudsku spolnost, grijehe protiv tijela, ranama spolnosti i kršćanske veze i hodanje.

“Ne birajmo ono što je lakše, nego ono što je ljepše.”

Serija predavanja “Prava ljubav čeka” može biti održana i u tvojoj župi, gradu, selu! Bez obzira gdje živiš i gdje se nalaziš. Dovoljno je samo javiti se i dogovoriti termin.
Prava ljubav čeka!