Nakon Zagreba, Splita, Zadra, Vukovara i Vinkovaca, udruga „Hrvatska za Život” otvorila je još jedan Centar za život – u Slavonskom Brodu.

Novootvoreni Centar za život u Slavonskom Brodu nalazi se u prostorima Đakovačko-osječke nadbiskupije, bit će otvoren za sve trudnice u potrebi, a u njemu će se provoditi i ostali programi Udruge.

Ne skrivajući svoju radost što je i u Slavonskom Brodu otvoren Centar za život, Ante Čaljkušić, predsjednik udruge „Hrvatska za život”, pohvalio je brodske molitelje inicijative „40 dana za život”, naglasivši kako je Centar jedan od plodova njihovih ustrajnih molitava.

„Ovaj je Centar Božje djelo – nama darivana milost. Zato smo pozvani moliti za poniznost koja je ključ da nas primljene milosti ne udalje od Boga, nego da po njima budemo prisutni u svim područjima života”, rekao je i osobno posvjedočio o brojnim dosadašnjim plodovima Božjega djelovanja preko molitelja inicijative „40 dana za život”.

Koordinator brodske Inicijative i voditelj Centra, dr. Martin Martinović, zahvalio je na ustupljenom prostoru Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji te moliteljima Inicijative na ustrajnoj molitvi.

Dodao je kako će se u Centru provoditi i ostali programi Udruge, a bit će otvoren svakog utorka od 10 do 12 sati te svakog četvrtka od 16 do 18 sati. Svi koji trebaju pomoć mogu nazvati na mobilni telefon 092 414 33 79. Centar za život nalazi se na adresi Radoslava Lopašića 7.

Molimo Gospodina neka blagoslovi i ovaj naš Centar kako bismo po njemu pomogli nerođenoj djeci, ženama i svima onima koji su nam poslani.