Nakon dugo godina ustrajne molitve te predanog rada i truda, u Slavoniji otvaramo čak dva Centra za život – jedan u Vinkovcima, a drugi u Vukovaru! 

Tako ćemo u Hrvatskoj, uz Zagreb, Split i Zadar, imati ukupno 5 Centara za život. Centri za život su uredi udruge “Hrvatska za Život” i inicijative “40 dana za život” te savjetovališta za trudnice i obitelji u suradnji sa stručnjacima, psiholozima, ginekolozima, svećenicima, odvjetnicima i socijalnim radnicima.

Otvorenja će se održati uz prigodni program te mogućnost obilaska naših novih prostora kao i upoznavanje s radom udruge „Hrvatska za Život“ te daljnjim planovima za izgradnju kulture života u Slavoniji. Detalje otvorenja u pojedinom gradu donosimo u nastavku.

Vinkovčani poručuju:

Pozivamo vas na svečani blagoslov prelijepog velikog prostora Centra za život Vinkovci u samom centru grada, u ulici Ivana Gundulića 1, koji će se održati u petak 19. ožujka 2021. godine u 17 sati. Toliko smo dugo pripremali ovaj prostor i očekivali njegovo otvorenje da je naša radost svakim danom sve veća. Radujemo se i vašem dolasku!

Vukovarci također pozivaju:

Radosna i zahvalna srca pozivamo vas na svečano otvorenje i blagoslov Centra za život Vukovar koji će tako postati peti Centar za život u Hrvatskoj! Otvorenje ćemo upriličiti u subotu 20. ožujka 2021. godine u ulici 204. vukovarske brigade 15, s početkom u 10 sati. Dobro nam došli!