Hvaljen Isus i Marija!

Dragi molitelji, dobročinitelji i sudionici pokreta, inicijativa i udruga za život!

U ponedjeljak 16. ožujka opozvao sam bdjenja pred bolnicama, domovima zdravlja i ginekološkim ambulantama, zbog širenja Corona virusa. Premjestili smo bdjenje u domove i tako nastavili moliti za prestanak pobačaja. Velik broj ljudi se odazvao i više smo nego ugodno iznenađeni popunjavanjem svih tablica bdjenja. Sve kontakte voditelja i gradove u kojima se moli možete pronaći na ovoj poveznici: http://40danazazivot.com/lokacije/ i slobodno se prijaviti za bdjenje iz svojih domova.

U ovim trenutcima vas pozivam na još snažniju molitvu za nerođene te sabranost i razboritost.

Potičem vas posebno u ovo vrijeme i na djela milosrđa prema trudnicama, starima i nemoćnima, osobama krhkoga zdravlja i osobama s invaliditetom. Mnogi vaši susjedi i župljani su sada u još većoj potrebi, javite im se, ponudite im pomoć u pribavljanju potrebnih namirnica i lijekova. Također, možete se dati na raspolaganje i lokalnim stožerima civilne zaštite.

Poštujte odluke i slijedite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite, zadržite mir Božji u svojim srcima i radosno cijelim svojim bićem odgovorite na najbolji mogući način u rješavanju ove krizne situacije osluškujući poticaje Duha Svetoga.

Mir i dobro,

Ante Čaljkušić,

predsjednik,

40 dana za život – Hrvatska,

udruga Hrvatska za Život